Jdi na obsah Jdi na menu

sezona PODZIM 2010

13. 9. 2010
5.liga - skupina I
 


 

1.kolo
 

AFK Druháci - Rohožník United FC A              9:2                      
B.: 5., 50., 52. Machač, 11., 49., 55. Dlouhý, 44., 46. Kropelnický, 25. Váchal

Komentář: bez komentáře

ostatní zápasy 1. kola: My - Sportbar ZIPO 6:0 k, Benda - s. Oliver 2:1, Atl. Žižkov - Absinth 0:6 k, Bum bar - Pražští lvi 5:1, Debakl - R. I. P. 0:3

komentář rozhodčího: . Rozhodčí se k zápasu nedostavil. 
 

 
2.kolo
 

Pražští lvi - AFK Druháci         2:5                  
B.: 10., 55. Matras, 14., 45. Hrubý, 12. Šmíd P.

Komentář: bez komentáře

ostatní zápasy 2. kola: Sportbar ZIPO - R. I. P. 0:6 k, Rohožník - Debakl 7:3, Absinth - Bum bar 0:3, s. Oliver - Atl. Žižkov 2:1, My - Benda 3:6.

komentář rozhodčího: Pěkný, ale zbytečně nervózní zápas, který zaslouženě vyhráli Druháci. Působili sehranějším dojmem a o své výhře rozhodli třemi góly během 4. minut v prvním poločase.


 
3.kolo
 

AFK Druháci - Absinth                    7:1             
B.: 24., 39. Šípek, 4. Dlouhý, 6. Kropelnický, 33. Šmíd, 41. Matras, 59. Machač
 
Komentář: K tomuto zápasu jsme se dostavili ve velice hojném počtu. Bylo nás 11. Takže jsme se to rozhodili do 2 pětic. A hned od začátku bylo jasné kdo bude na hřišti pánem. V prvních minutách se ještě Matras zastřeloval. Ve 4. minutě se ale trefil Dlouhý po hezké individuální akci. V 6. minutě navýšil Kropelnický po kombinaci s Hrubým a střelou z dálky zvýšil už na 2:0. Soupeř byl prakticky neškodný, ale pokud se dostal za naši obranou zeď, v bráně stál "doktor". Do poločasu jsme se strefili ještě jednou. Po dlouhé přihrávce přes celé hřiště od Kropelnického šel Šípek důrazně do souboje, golman hostů chyboval a pro "šípana" už nebyl problém skorovat. Do druhé půle jsme nastoupili s tím, abysme navýšili a zlepšili si tak celkové skore. Ve 33. minutě brankář hostů zazmatkoval, čehož využil Šmíd svým důrazem a bylo to 4:0. Ve 39. minutě jsme zahrávali roh. Jmenovitě Hrubý, po závaru před brankou se nejlépe zorientoval Šípek a ranou uklidil míč do brány. 5:0. Ve 41. minutě to bylo už 6:0, když Matras v kombinaci s Brucknerem zvýšil krásnou střelou o tyč. V 50. minutě hostující obránce zahrál rukou ve vápně. Penaltu si postavil Švec, i když hodně vybízen byl Vosyka, ale Švec to vzal na sebe. A neuspěl, trefil tyč. Hned 2 minuty na to jsme inkasovali po kombinaci hostů a "doktor" byl na vše krátký. A opět nedosáhl na tolik toužený "shoot out". V poslední minutě jsme opět navýšili na rozdíl 6 branek, kdy se prosadil Machač patičkou na brankové čáře. Velmi dobré utkání a hlavně nás konečně chodí hodně a to je dobře.

ostatní zápasy 3. kola: Benda - Sportbar ZIPO 6:0 k, Debakl - Pražští lvi 1:2, Bum bar - s. Oliver 2:5,  Atl. Žižkov - My - Benda 3:2, R. I. P. - Rohožník 2:2 .

komentář rozhodčího: Jednoznačná záležitost. Vítězové si dokráčeli pro dva body místy v exhibičním tempu.


 
4.kolo
 

s. Oliver A - AFK Druháci          0:5    
B.: 33., 60. Váchal, 41. Hrubý, 48. Švec, 50. Machač

Komentář: Zápas, který jsme hráli na velmi neoblíbeném hřišti, na pražačce, byl podle tabulky velmi zajímavý. První s pátým, rozdíl 2 body. Od prvních minut jsme se ale tlačili dopředu my. Soupeř taky, ale nebyl tak nebezpečný. Vždyť Hrubý, Kropelnický a Váchal trefili břevno nebo tyč. Takže po prvním poločase to byla docela nuda. Do druhýho poločasu jsme nastoupili s tim, abychom dali branku. A to se nám taky povedlo. Ve 33. minutě napřáhl zhruba z 15 metrů Váchal a od tyče míč mířil do brány. 0:1. Soupeř znejistil a začal kupit chybu na chybě a během snad 5 minut jsme měli 10 střel na bránu. Sem tam se soupeř dostal za obrannou dvojku Bruckner, Kropelnický, ale kam nemohli tito dva, zasáhl Vosyka. Ve 41. minutě už to bylo 0:2, když po krásné kombinaci Šípek, Švec krásnou ránou na zadní tyč zakončil Hrubý. Za tohoto stavu byl ve vápně stažen hráč domácích a kopala se penalta. Tu si postavil domácí hráč, ale "doktor" jí chytil. A to se zdálo být zlomový bod zápasu. Kdyby soupeř dal narostli by mu křídla a drtil by nás. Nestalo se tak a S. Oliver se tak složil a dále inkasoval. Hned z protiútoku po penaltě, se po vyjetí Šípka a kombinaci s Hrubým dostal před prázdnou bránu Švec a to nešlo nedat. 0:3. Jednou z krásných akcí byla po krásném vykombinování obránců přes půlku hřiště, balon se dostal k Dlouhému, ten krásně našel před prázdnou bránou Šípka, ale ten trestuhodně přestřelil. Soupeř už rezignoval na jakýkoliv obrat a 2 minuty pozdějc, tedy v 50. minutě, jsme skórovali po čtvrté. Po vyjetí lajny a následném centru Brucknera hlavou doklepl za záda bezmocného brankáře Machač a bylo to 0:4. V poslední minutě zápasu ještě kosmeticky upravil výsledek po kombinaci s Kropelnickým Váchal a uzavřel tak konečné skore 0:5.

ostatní zápasy 4. kola:  Sportbar ZIPO - Rohožník 0:6 k, Pražští lvi - R. I. P. 3:0, Absinth - Debakl 7:2, My - Bum bar 1:2, Benda - Atl. Žižkov 2:1.

komentář rozhodčího:  Delegovaný rozhodčí se nedostavil.




 
5.kolo
 

AFK Druháci - My                 7:4  
                
B.: 20., 24., 25., 49. Kropelnický, 57. Šípek, 48. Hrubý, 43. Bruckner            

Komentář: Opět jsme se na zápas dostavili v hojném počtu. A od prvních minut jsme byli lepší. Soupeř se k naší bráně dostával jen sporadicky. A už ve 20. minutě jsme skorovali. Po pěkné přihrávce z pravé strany od Šmída prostřelil brankáře Kropelnický. Tlačili jsme se a hodně stříleli. Ale pěknou střelu Šmída vytáhl golman, druhý pokud Hrubého skončil jen těsně mimo. O další 4 minuty poté jsme skórovali po druhé. Šmíd opět našel Kropelnického a bylo to 2:0. Do poločasu jsme udeřili po třetí. A opět to byla spolupráce Šmída s Kropelnickým a ten tak uzavřel hattrick. O poločase jsme si řekli, že by to chtělo více pohybu a ještě přidat nějakou tu branku aby soupeř nemohl zazlobit a snížit. Ale na hřišti to vypadalo jak když chceme bránit 3:0. Přeci jenom ale přišel gól. Brankář hostů zazmatkoval při rozehrávce rukou a Šmíd hned potrestal chybu. 4:0. Potom jsme ale začali vypouštět souboje a to se promítlo i do obranné fáze týmu. Soupeř začal dávat i goly. Ale hned po golu soupeře jsme zase začali trošičku hrát. Zhruba ve 49. minutě si vzal míč Kropelnický u vlastní branky narazil si s Machačem i s Hrubým a pohodlně skoroval. Ve 48. minutě jsme skorovali po 6. Hrubý si narazil s Kropelnickým a prvně jmenovaný opět zvýšil. Ale opět jsme přestali hrát a frajeřinky v našem vápně nás stály zbytečné branky. 6:4. Když ale v poslední minutě házel Váchal dlouhatánský aut na Šípka a ten si udělal prostor a nádherně zakončil, ukazatel skore se zastavil na výsledku 7:4. Výhra je důležitá, výsledek dobrý, ale s výkonem to nebylo tak slavné.

ostatní zápasy 5. kola: Atl. Žižkov - Sportbar ZIPO 6:0 k, Bum bar - Benda 1:6, Debakl - s. Oliver 3:1, R. I. P. - Absinth 2:3, Rohožník - Pražští lvi 0:1.

komentář rozhodčího:  Velmi pěkné utkání. Hosté měli v týmu výborného střelce Žofku, v dresu domácích zase zářil Kropelnický. Oba dokázali skórovat čtyřikrát, ale ke Kropelnickému se přidali i jeho spoluhráči, což přiválo oba body Druhákům.

 
6.kolo
 

Benda OFC - AFK Druháci           4:1                   
B.: 56. Šmíd

Komentář:  K tomuto zápasu jsme nastoupili opět jen v 6 hráčích. V porovnání s předešlými zápasy, kdy nás chodilo 9 - 10 to bylo hodně znát. Od prvních minut byl zápas vyrovnaný. Šance na obou stranách. Gol přišel zhruba ve 20. minutě, kdy se prosadil domácí útočník. O poločase jsme si řekli, že se musíme více hejbat, ale pohyb byl téměř stejný. A tak nám soupeř začal utíkat. Jak fyzicky, tak i golově. Za stavu 2:0 jsme se začali zastřelovat my, kdy Kropelnický nastřelil tyč, Šípek nefrefil prázdnou bránu, Machač promáchl v ideální šanci. Po neštěstí v útoku nás soupeř opět ztrestal. A když jsme prohrávali 4:0 už bylo více než rozhodnuto. Aspoň čestný úspěch zaznamenal z velké vzdálenosti krásnou střelou Šmíd.

ostatní zápasy 6.kola:  Sportbar - Pražští lvi 0:6 k, Absinth - Rohožník Utd. 7:2, s. Oliver - R. I. P. 4:0, My - Debakl 10:3, Atl. Žižkov - Bum bar 1:2.

 
komentář rozhodčího:  Dobrý zápas. Oba týmy byly velmi silné a vyrovnané, ale štěstí stálo na straně domácích.



 
7.kolo
 

AFK Druháci - Atlanta Žižkov             4:2
B.: 7., 12. Kropelnický, 4. Hrubý, 27. Šípek
 

Komentář:  Po prohře z minulého týdne a po dotáhnutí zbytku tabulky na rozdíl 2 bodů, jsme potřebovali opět vyhrát. A byli jsme to my, kteří byli od začátku aktivnější. A už ve 4. minutě skoroval po nádherné přihrávce Machače Hrubý na 1:0. Už o 3 minuty pozdějc to bylo 2:0, když opět Machač našel Kropelnického. Krutou dvanáctiminutovku pro soupeře dokonal opět Kropelnický, když se opřel do balonu po autu Šmída a krásnou ranou zvýšil na 3:0. Poté přišel s nebezpečnými akcemi i soupeř. Ale Vosyka všechny šance pokryl. Do konce poločasu jsme dokázali ještě zvýšit na 4:0, kdy Kropelnický našel před prázdnou bránou Šípka a ten se nemýlil. O poločase jsme si řekli, že si v obraně nebudeme komplikovat situaci a budeme chtít udržet čisté konto. A bylo to mu tak, když jsme se opět začali tlačit dopředu. Soupeř byl prakticky neviditelný, ale obrana ve složení Šmíd, Kropelnický držela a když ne tak zasahoval dobře Vosyka. Ke konci zápasu už jsme na to začali opět prdět a bylo to vidět. Soupeř to nezabalil a začal nás trápit. No a ve 45. a 47. minutě dokázal snížit už na rozdíl 2 branek. Vítězství jsme si ale dokázali pohlídat a další 2 body byli na světě.

 
ostatní zápasy 7.kola:  Bum bar - Sportbar 6:0k, Debakl - Benda 6:2, R. I. P. - My 3:3, Rohožník Utd. - s. Oliver 2:6, Pražští lvi - Absinth 1:0.

 
komentář rozhodčího:  Domácí byli aktivnější a vyhráli zaslouženě. I přestože ve druhé půli značně polevili, nepustili soupeře ke zdramatizování utkání.

 
8.kolo
 

AFK Druháci - Bum bar PV B                 7:4               
 
B.: 13., 51., 55. Hrubý, 41., 56. Šípek, 10. Váchal, 33. Machač

 
Komentář: bez komentáře

 
ostatní zápasy 8.kola:  Sportbar ZIPO - Absinth 0:6 k, s. Oliver - Pražštví lvi 1:1, My - Rohožník Utd. 4:1, Benda - R. I. P. 1:6, Atl. Žižkov - Debakl 2:3.

 
komentář rozhodčího:  Za stavu 1:2 podržel brankář hostů svůj tým fenomenálním zákrokem.

 
9.kolo
 

Sportbar ZIPO - AFK Druháci              0:6    kontumačně              
 
B.:

 
Komentář:  kontumační výhra

 
ostatní zápasy 9.kola:  Debakl - Bum bar 4:3, R. I. P. - Atl. Žižkov 2:2, Rohožník Utd. - Benda 0:3, Pražští lvi - My 2:2, Absinth - s.Oliver 3:2.

komentář rozhodčího:

 
10. kolo
 

AFK Druháci - Debakl FC             6:0     kontumačně
B.:

Komentář:  soupeř odvolal utkání

ostatní zápasy 10. kola: Sportbar ZIPO - s. Oliver 0:6 k, My - Absinth 1:5, Benda - Pražští lvi 7:1, Atl. Žižkov - Rohožník Utd. 1:1, Bum bar - R. I. P. 1:2.

komentář rozhodčího:


 
11. kolo
 

R. I. P.  - AFK Druháci                7:4      
B.: 6. Váchal, 7. Kropelnický, 23. Machač, 29. Bruckner L.

Komentář:

ostatní zápasy 11. kola:  Debakl - Sportbar 6:0 k, Rohožník utd. - Bum bar 0:6 k,
Pražští lvi - Atl. Žižkov 4:3, Absinth - Benda 0:1, s. Oliver - My 6:1.

 
komentář rozhodčího:   Utkání výborné úrovně, v němž se střetly dva skvělé týmy, vyhráli se štěstím domácí. Celý zápas byl klidný a hraný ve sportovním duchu.


 
TABULKA
tým
zápasy V
R
P skore body
1.   AFK Druháci 11 9 0 2 61:26 18
2.   OFC Benda 11 9 0 2 40:20 18
3.   Pražštví lvi 11 6 2 3 24:24 16
4.   Absinth 11 7 0 4 38:21 14
5.   s. Oliver 11 6 1 4 34:20 13
6.   R. I. P. 11 5 3 3 33:23 13
7.   Bum bar 11 6 0 5 35:27 12
8.   Debakl 11 5 0 6 31:43 10
9.   My 11 3 2 6 37:38 8
10. Atl. Žižkov 11 2 2 7 22:28 6
11. Rohožník Utd. 11 2 2 7 23:42 0
12. Sportbar ZIPO 11 0 0 11 0:66 0

 

 

 

Statistika hráčů:

 

JMÉNO
ZÁPASY BRANKY INKAS. BRANKY ČISTÉ KONTO
Vosyka - B 11 0 19 1
Dlouhý - O 4 4 - -
Šípek - O 10 6 - -
Bruckner L. - O 7 2 - -
Matras - O 2 3 - -
Šmíd P. - Z 10 3 - -
Hrubý - Z 8 8 - -
Machač - Z 11 7 - -
Váchal - Ú 7 5 - -
Kropelnický - Ú 8 11 - -